Samsung WB350F User Manual (bs, hr)

Download
Uporaba sigurnosne pohrane za slanje fotografija ili videozapisa
Bežična mreža
  128
Odaberite računalo za pričuvnu pohranu.
Odaberite OK.
•  Za poništenje odaberite Poništi.
•  Ne možete odabrati pojedinačne datoteke za sigurnosnu pohranu. 
Ova funkcija u sigurnosnu pohranu pohranjuje samo nove datoteke na 
fotoaparatu.
•  Napredak izrade sigurnosne pohrane pokazat će se na monitoru računala.
•  Kada je prijenos završen, fotoaparat će se automatski isključiti nakon 
približno 30 sekundi. Izaberite Poništi za vraćanje na prethodni zaslon i 
spriječili automatsko isključivanje fotoaparata.
•  Za automatsko isključivanje računala nakon završetka prijenosa odaberite 
Zatvori računalo nakon sigurnosnog pohranjivanja.
•  Za izmjenu računala pričuvne pohrane odaberite 
.
• 
Kada spojite fotoaparat na WLAN, odaberite pristupnu točku koja je spojena na 
računalo.
• 
Fotoaparat traži dostupne pristupne točke, čak i ako ponovno spajate na istu 
pristupnu točku.
• 
Ako isključite fotoaparat ili uklonite bateriju tijekom slanja datoteka, prijenos 
datoteka će biti prekinut.
• 
Dok koristite ovu funkciju, na aparatu je dostupan samo gumb upravljanja 
okidačem.
• 
Istovremeno možete povezati samo jedan fotoaparat na računalo za slanje 
datoteka.
• 
Izrada sigurnosne pohrane može biti poništena zbog mrežnih uvjeta.
• 
Ovu funkciju ne možete koristiti ako u memoriji fotoaparata nema datoteka.
• 
Prije korištenja ove opcije morate isključiti Windows vatrozid i sve ostale 
vatrozidove.
• 
Možete poslati do 1000 datoteka.
• 
Na softveru računala ime poslužitelja se mora unijeti na latinici i ne smije sadržati 
više od 48 znakova.
• 
Kad se odjednom kreiraju različiti tipovi datoteka, pomoću ove funkcije na 
računalo će se poslati samo slikovne datoteke (JPG).