Pentax ist dl Connection Guide (da)

Download
97
4
Når du har foretaget dine valg, skal du klikke på [OK].
Indstillingerne angives, og dialogboksen lukkes.
Klik på [Reset] for at nulstille alle indstillinger til standardindstillingerne.
Menupunkt
Funktion
Refresh Preview
Real time:
Denne funktion kan anvendes til at indstille kriterier for 
forhåndsvisningsbilledet, efter hver ændring der foretages af 
indstillingerne i [Custom Processing].
Refresh button:
Denne funktion kan anvendes til at indstille kriterier for 
forhåndsvisningsbilledet, efter alle ændringer er foretaget af 
indstillingerne i [Custom Processing], når der klikkes på 
[Refresh].
Saving Multiple Files
Når du behandler flere billeder på én gang, kan du vælge mellem 
følgende lagringsmetoder: [Original file name + new extension], 
[Numbered files] og [Save one at a time].
Vælg Numbered files for at angive basisfilnavnet og antallet af 
følgende tegn.
Når du klikker på [Reset], nulstilles alle faneindstillinger, herunder indstillingerne for den aktuelt 
åbne fane, til standardindstillingerne.